top of page

Pastorhilsen april

Oppdatert: 4. mai 2023Kjære alle sammen!

Det har vært en krevende tid for mange, på ulike måter, gjennom det året vi har vært gjennom. Vi ber og håper på en forandring, og setter vår lit til håpets Gud. Jeg vil minne oss på viktigheten av å fortsette å vise omsorg og ha omtanke for hverandre på ulike måter.


Menigheten har måttet tilpasse seg ulike restriksjoner, men midt oppi alt har det likevel vært veldig spennende med ombyggingen i Filadelfiakirken. For hver dag går det fremover, og vi kan se frem til med glede når alt står ferdig, og vi kan benytte lokalet fullt ut igjen.


Det er påske, og jeg vil minne om det seiersbudskapet vi har. For midt oppi alt av usikkerhet og mørke, kan vi se opp på Han som har gitt oss frelse og evig liv. Jesus er oppstandelsen og livet. Han døde for våre synder og satte oss fri.


"Han er den som fridde oss ut av mørkets makt og satte oss over i sin elskede Sønns rike."

Kolosserne 1:13


La oss sammen glede oss over alt det som Jesus har gjort for oss, og la brannen som Den Hellige Ånd har tent i våre liv fortsatt være levende. Fremover vet vi ikke så mye, og det er ikke så lett å skulle planlegge ting, men vi tror at Gud kaller på mennesker i dag, og at Den Hellige Ånd vil røre med mennesker. Vær derfor åpen for hvor Gud vil lede deg - Han forvandler fortsatt liv! Med ønske om Guds fred og Hans velsignelse i tiden fremover!HILSEN PASTOR

Grete Andersen

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page