top of page

«Livet var menneskenes lys»

Oppdatert: 4. mai 2023Godt nyttår! Vi skriver 2023. Et år er lagt bak oss. Det har vært et år fylt med uvisshet, krig og kriser. Mange mennesker er i sorg, fortvilelse og bekymring. Det kan på mange måter virke mørkt - men vi setter ikke vårt håp til denne verden. Vi har nettopp feiret jul, og det minner oss på at Jesus kom til oss midt i mørket. Han er Det sanne Lys som opplyser hvert menneske. Det er Han som er vårt håp og vår glede.


«I Ham var liv, og livet var menneskenes lys. (...) Det sanne lys, som opplyser hvert menneske, var i ferd med å komme til verden.»

Johannes 1:4 og 9

Når vi nå går inn i dette nye året, er det med Jesus for våre øyne. Det er Han som er livet og det er Han som er vårt lys. Vi kan la Jesus opplyse våre hjerter og gi både framtid og håp og et lys som gir evige perspektiver. Det nye året gir oss nye muligheter til å la dette lyset skinne gjennom oss, for andre.


En bønn er at 2023 skal være et år hvor Guds kjærlighet kan være rik imellom oss, og at vi kan vandre i dette lyset fylt av tilgivelse og nåde. På den måten kan fellesskapet vokse, og vi kan se flere også dette året komme til tro på Ham. Jesus som er livet, er det eneste som kan gi menneskene det sanne lys.HILSEN PASTOR

Grete Andersen

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page