top of page

La oss komme sammen!

Oppdatert: 4. mai 2023Det er tid for å samles! Etter 1,5 år med nedstengninger og til tider strenge restriksjoner, er det igjen tid for å samles, forhåpentligvis for fullt.


Pris Herrens storhet med meg, og la oss sammen opphøye Hans navn!

Salme 34:4


Den siste tiden har vi vært adskilt, og vært mye i hver vår kohort. Vi er så glade for at vi nå kan samles, og det er fantastisk å igjen kunne lovprise Gud sammen! Vi kan juble over alt som Jesus har gjort for oss! Vi kan løfte blikket opp på Jesus, selv om det hersker mye usikkerhet og frykt i denne verden. Han fyller oss med fred, og gir oss glede og perspektiv.

Vi er satt sammen som Jesu legeme i denne tiden. Sammen for at Jesus skal bli synlig! Vi er forskjellige, akkurat som lemmene i en kropp er forskjellige, med ulik funksjon, men alle lemmene er likevel satt sammen til en kropp. Vi er også forskjellige, men vi er satt sammen til å være ett i Jesus. Vi kan ha ulik alder, interesser, tjeneste og ulike hjertesaker, men det er en ting som binder oss sammen - og det er troen på Jesus. Fylt av Den Hellige Ånd vil vi bringe Jesus til Lyngdal og omegn. Det er naboer, venner, familie og andre som trenger å ta imot Jesus i denne tiden.


Gjør deg klar til en ny høst! Koble deg på, og la oss igjen komme sammen for å bygge Guds rike og opphøye Hans navn!HILSEN PASTOR

Grete Andersen

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page