top of page

Frihet

Oppdatert: 4. mai 2023Som ungdomsleder ønsker Andreas Jensen å ha fokus på at ungdomsmøtene kan være et sted der ungdommene kan komme sammen og ha det gøy, et sted med frihet fra forventningspress.

Andreas er glad for tilliten og de frie tøylene han har fått som ny leder i ungdomsarbeidet. Han begynte å gå på ungdomsmøtene i Filadelfia da han gikk i 9. klasse. Han beskriver at ungdomsarbeidet har vært et sted av stabilitet for ham i hans ungdomstid.


Allerede fra starten av ble han med i et crew, der man er med å hjelper til før, under og etter møtene. Andreas har gradvis fått mer ansvar i ungdomsarbeidet, noe han selv beskriver som en passelig mengde - «ikke for mye og ikke for lite». Han ble også med i yngsterådet, som er ungdommenes ledergruppe. Underveis har han fått oppfølging om hvordan det går som en av lederne blant ungdommene.

Andreas er takknemlig for å ha ledere å se til, og eksempelet Christian Låtveit har satt som ungdomspastor. Noe han har lært er at han bare kan være seg selv.


- Christian talte ikke bare til oss fra scenen, men kan kom bort til oss og snakket med oss, og møtte oss som en venn.

Andreas ble ungdomsleder i MJF høsten 2019. Nå er han 20 år, og til daglig er han IKT-lærling på den videregående skolen i Kvinesdal, der jobben går ut på å hjelpe elever og lærere hvis det skulle oppstå dataproblemer. På fritiden liker han å slappe av og være med venner.


Av og til, etter en lang arbeidsdag, kan han føle seg sliten og trøtt før han skal på ungdomsmøte på kvelden. Dette forandrer seg når han kommer inn og møter ungdommene, og kjenner atmosfæren av frihet som er der - fokuset som er på Jesus, både det å bli bedre kjent med Ham selv og la andre få bli kjent med Ham:


- Det er jo dette vi lever for!
198 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page