top of page

En solid grunnvoll

Oppdatert: 4. mai 2023Alina Buljo jobber med barna i Filadelfia - i Fillakids, som er søndagsskolen, Superfredag for 1.-4. klasse, Experience for 4.-7. klasse, og leder barnekoret Joysingers. Hun er gift med Geir, og har fire barn i alderen 5 til 14 år.


«Det er viktig å gi Guds Ord til barn, for når de blir eldre, ligger det fortsatt der. Når vi bygger huset på fjell, bygger vi stein på stein, i ulike perioder av livet, for å få et fundament som ikke rokkes når stormen kommer.»

Alina trives godt med å jobbe med barna i menigheten, og å kunne formidle Guds Ord på en enkel og forståelig måte til de minste. Hun vil løfte fram at hun har mange gode medarbeidere – de andre barnelederne.


Alina påpeker også at det er viktig å praktisere formidlingen av Guds Ord og bønn hjemme.

«Alt begynner hjemme. Det er veldig bra å kunne gå på møte i menigheten, men vi kan også bruke tid til å søke Gud hjemme. Det står i Bibelen om å gå inn på sitt rom, lukke døren, og be til Gud alene.»

Når det kommer til familien og hjemmet, har Alina noen konkrete tips til hvordan man kan dele Guds Ord med barna sine:


«I vår familie pleier vi å lese et kort med et bibelvers fra en liten boks om morgenen rundt frokostbordet, og be og velsigne dagen i bilen på vei til skolen.»


På ettermiddagen eller kvelden, når alle er hjemme fra jobb og skole, pleier også familien å samles rundt Guds Ord og bønn.

«Vi pleier å lese i Bibelen en halv time hver for oss, og så samles vi i stua, der vi snakker om det vi har lest. Da kan barna også spørre spørsmål. Så ber vi sammen, og barna kan også komme med bønnebehov hvis de har det. De dagene vi glemmer dette, merker barna det, så bønn har stor betydning i familien vår.»

53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page