Bli MED PÅ TEAM

I Filadelfiakirken ønsker vi at så mange som mulig blir med i et team. Vi tror at alle har unike gaver som vi har fått av Gud. En god måte å skape tilhørighet til kirken på, er å bli med i en tjeneste. Har du ikke ennå funnet et team som du kunne tenke deg å bli med i, men du kjenner du har noe å bidra med? Det er mange områder vi trenger hjelp i, som ikke går under én bestemt kategori, spesielt til våre årlige eventer. Ta kontakt, så finner ut vi ut av det!

Vertskap

Vertskap

Liker du å prate med folk, bli kjent med nye og gi high-five? Vertskaps-teamet tar i mot alle som kommer til møtene, gjennom å forberede gudstjenesten praktisk og å være Filadelfiakirkens ansikt i døren.

Kafé

Kafé

Liker du å lage mat, trakte kaffe eller glede folk med dessert? I Filadelfiakirken trenger vi folk som kan legge til rette for kafé etter gudstjenesten.

Lovsang

Lovsang

Liker du å synge, eller spiller du et instrument? Du er hjertelig velkommen til å være med i et lovsangsteam i Filadelfiakirken.

SKjerm

Skjerm

Ønsker du å styre det som foregår på skjermen? I Filadelfiakirken trenger vi en stødig hånd som styrer det visuelle på skjermen på våre møter og gudstjenester.

Lyd

LYD

Har du øre for lyd? Har du styrt lyd tidligere, eller ønsker du å lære mer om hvordan man miksen lyd? Ta kontakt!

Lys

LYS

Har du styrt lys tidligere, eller ønsker du å lære det? Det har du muligheten til å gjøre under våre møter i Filadelfiakirken.

Media

MEDIA

I media-teamet trenger vi deg som kan grafikk, foto, video og redigering. Har du interesse for dette, eller ønsker å lære mer, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Tolketjeneste

tolketjeneste

Er du god i språk? Vi tilbyr oversettelse under våre gudstjenester, og trenger mennesker som kan oversette talen til engelsk under møtene.

Experience

experience

Experience er Filadelfiakirkens juniorarbeid for barn som går i 4.-7. klasse. Ønsker du å være medhjelper under disse samlingene? Ta kontakt!

Gatekirke

gatekirke

Ønsker du å være med å nå ut med de gode nyhetene om Jesus på gata i Lyngdal? Ta kontakt med oss og bli med på et team!  

Fillakids

fillakids

Liker du å jobbe med barn? Under samlingene på Fillakids trenger vi folk som kan leke, tegne, prate, spille og synge sammen med barna.

Damer i byen

damer i byen

Ønsker du å være medhjelper på samlinger for kvinner? Dette er eventer i Kulturhuset, der vi ønsker å invitere kvinner som ikke har en tro, slik at de kan møte Jesus.

Kontakt oss

Følg linken nedenfor og fyll ut skjema