top of page

Sammen for noe større

Oppdatert: 4. mai 2023Denne høsten vil temaet være «Sammen for noe større». Vi har virkelig tro på at vi er satt sammen for en større hensikt. Kristenlivet er ikke ment å leves alene og privat. Vi er satt sammen i et større fellesskap. Vi ønsker å sette fokus på dette slik at vi kan gå fra å fokusere på «meg og mitt», til «vi og vårt». Jeg tror det blir en spennende reise vi får gå sammen!


Menighetsfellesskapet er så verdifullt og vi ønsker at alle skal kunne kjenne at det er godt og meningsfullt å være en del av Filadelfiakirken. Vi er i forskjellige livsfaser og situasjoner, og vi ønsker å kunne være der som brødre og søstre for hverandre. Filadelfia betyr jo broderkjærlighet. Menigheten skulle være den beste plassen å komme til på din beste dag, men også på din verste dag når livet kan kjennes tungt.


Gud har ikke bare kalt oss sammen for å kun bety noe for hverandre. Han har kalt oss sammen til å nå ut til mennesker rundt oss med Guds kjærlighet. Når vi står sammen, kan vi utrette så mye mer. Bibelen taler om kirken som et legeme der vi er forskjellige lemmer, men likevel én kropp. Du betyr noe for fellesskapet og sammen kan vi se store ting skje.


Jesus sier også at der hvor to og tre er samlet i Hans navn, der er Jesus midt iblant oss. Vi kan ha tro på at når vi samles som menighet på søndager, i hjemmene eller under andre samlinger, så er Jesus midt iblant oss. Og der hvor Jesus er, er alt mulig.


Vi lengter etter og ber om å få se at denne høsten blir en høst hvor mennesker blir frelst, helbredet, åndsdøpt, satt i frihet og opplever at Jesus rører ved dem. Et fellesskap som er sammen for noe større!HILSEN PASTOR

Grete Andersen

58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page