top of page

Påske sammen

Oppdatert: 4. mai 2023Kjære menighet! Vi har hatt en flott bønn- og fastetid sammen med de andre menighetene i Lyngdal i mars. Det var noen virkelig gode bønnemøter, og det har vært så fint å være sammen på denne måten. Vi merker at Gud fører hjertene sammen, og at det er noe nytt som spirer frem. Vi vil fortsette å be, og har forventning til gjennombrudd i byen vår.


Nå som vi går inn i påska, har jeg i år et ønske om å løfte fram påskehøytiden i menigheten. Under pandemien har påska vært preget av smittevernsrestriksjoner, og dette har forhindret oss i å komme på påskegudstjenester. La oss i år komme sammen for å feire hva Jesus har gjort for oss! Påska er så mye mer enn påskeegg, Kvikk Lunsj og skitur.


Budskapet i påskehøytiden er selve kjernen av frelsesverket: Jesus døde for oss! Vår synd, skyld, sykdom og straff ble lagt på Ham. Han har gjort oss rettferdige og frie, og har gitt oss et evig liv. Vi kan nå med frimodighet komme innfor Gud, inn i Hans nærvær!


Jeg har i år et ønske om at vi i større grad kan feire påska sammen, og håper at du har anledning til å være med på noen av samlingene.


La oss sammen synge av full hals:

Deg være ære, Herre over dødens makt! Evig skal døden være Kristus underlagt.


HILSEN PASTOR

Grete Andersen

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page