top of page

Med blikket festet på Jesus

Oppdatert: 4. mai 2023
2020 markerer på mange måter et skifte. Vi har vært gjennom en veldig spesiell tid og fortsatt er vi under forskjellige smittevernstiltak. Vi snakker nå om før og etter korona, så på mange måter markerer 2020 en ny tid.

Mange har vært i mer isolasjon og med distanse til og med til de nærmeste. Noen har opplevd tiden travlere, og mange har opplevd større ensomhet og lange dager. Mange har opplevd frykt og usikkerhet. Uansett hvordan du har hatt det, vil jeg oppmuntre deg denne høsten til igjen å løfte blikket på Jesus.


Vi vil fortsette å løpe tålmodig i den kampen vi har foran oss for denne byen og for denne menigheten. Vi vil feste blikket på Jesus og la Hans kjærlighet, nåde og sannhet få prege oss. Vi kan så lett bli distrahert av nyheter og alt som skjer i omstendighetene, men jeg vil oppmuntre oss alle til å feste blikket på Jesus og fortsette å løpe med tålmodighet i det som Gud har lagt foran oss. Vi er med på noe stort og det er viktigere enn noen gang å fokusere på det som virkelig er viktig. Vi vil se mennesker vunnet for Jesus og se helhjertede etterfølgere av Jesus som igjen utbrer og bygger Guds rike til Hans ære. La oss igjen få blikket festet på Jesus og igjen la deg begeistre over alt Han har gjort for deg og betyr for deg.


Jeg hilser deg med Hebreerne 12:1-2:


Så la oss derfor, da vi har en så stor sky av vitner omkring oss, legge av alt som tynger, og synden som henger så fast ved oss, og løpe med tålmodighet i den kampen vi har foran oss, med blikket festet på Jesus, Han som er troens opphavsmann og fullender.


HILSEN PASTOR

Grete Andersen

118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page