top of page

En tid for å feire

Oppdatert: 4. mai 2023Det er vår og alt livner til liv igjen. Sola varmer, det blomstrer, og naturen blir grønn. Det er en fantastisk tid! Våren er også en tid hvor vi feirer mye. Vi feirer påske, pinse, 17. mai, frigjøringsdagen og mye annet. Vi har all grunn til å juble og feire. Det handler om den seieren som Jesus vant. Han døde for oss og overvant døden.


Han utslettet skyldbrevet mot oss, som var skrevet med bud, det som gikk oss imot. Det tok Han bort da han naglet det til korset. Han avvæpnet maktene og myndighetene og stilte dem åpenlyst til skue, da Han viste seg som seierherre over dem på korset.

Kolosserne 2:14-15


Jesus utslettet skyldbrevet mot oss. Det finnes ikke mer. Det er naglet til korset. Maktene og myndighetene er avvæpnet. Jesus er seierherren, og denne seieren har blitt vår! Det er all grunn til å juble! På idrettsarenaer og på fotballstadioner er det ofte jubel. Når noen scorer eller vinner er det en vill glede, og både store og små tar av for å vise sin begeistring over det som foregår på idrettsarenaen.

Juble for vår Gud, vår styrke! Rop med glede for Jakobs Gud! - Salme 81:2

Vi kan juble over vår Gud! Han er vår Skaper og vår himmelske Far! Allmektig, hellig og stor! Samtidig har Han vist sin store kjærlighet til oss ved at Han sendte Jesus som vår frelser. Gud er kjærlighet og full av nåde. Denne jubelen skulle vært større og villere enn den som vises på en fotballstadion. En ting er at vi jubler over Gud, men noe annet som er virkelig stort og helt ”mindblowing”, er at Gud fryder seg over oss.


Herren din Gud er i din midte, en helt som frelser. Han fryder seg over deg med glede, Han tier i sin kjærlighet, Han jubler over deg med fryderop. - Sefanja 3:17

Gud jubler over deg, og har en enorm kjærlighet til deg. Vi har alle feilet og sviktet. I oss selv har vi ingenting å rose oss over. Men i Jesus er vi rene og rettferdige. Gud står med åpne armer og gir sin nåde til alle som vender seg til Ham. Vi har grunn til å feire både frelsen, frihet og livet med Jesus. Det er en tid for å juble og feire!HILSEN PASTOR

Grete Andersen

73 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 commentaire


Thomas Knutsen
Thomas Knutsen
10 mai 2019

Bra skrevet!

J'aime
bottom of page