top of page

Å bygge på KlippenEn ny høst er i emning, og det er med glede jeg ser frem mot den. Det er alltid spennende med en ny sesong, - nye ting er på gang. Vi har nettopp vært gjennom uværet Hans, og det viser igjen hvor viktig det er å bygge på stødig grunn. I en tid med mye usikkerhet og uro, blir det desto viktigere å bygge vårt liv på Klippen. Det står i Matteus om hvordan vi trenger å bygge livene våre på fjellgrunn og ikke på sand:


Derfor - hver den som hører disse Mine Ord og gjør etter dem, han blir lik en forstandig mann som bygde huset sitt på fjellgrunn. Og regnet skylte ned, og flommen kom, og vindene blåste og kastet seg mot dette huset. Men det falt ikke, for det var grunnlagt på fjell.

Matteus 7:24-25


I høst kommer vi til å ha fokus på disippelskap. Det å følge Jesus kan være utfordrende i 2023, fordi det herjer noen stormer også i det åndelige.


Desto viktigere er at vi bygger vårt liv på Hans Ord, og fortsetter å følge Ham med frimodighet. Det handler mye om en bestemmelse og et valg om å stå for Jesus midt i stormen.


Vi kan være trygge på at et liv bygd på Hans Ord vil stå, selv om det stormer omkring.


Med ønske om Guds velsignelse for høsten!HILSEN PASTOR

Grete Andersen


42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page